Volkswagen Transporter Comfort

Camper

Volkswagen Transporter Comfort

Onze interieuroptie Comfort heeft een aantal spraakmakende features: Een uitstekend zit- en slaapcomfort, een ruim keukenblok met een geïntegreerde tafelrail, opvallend veel kastruimte en een smaakvolle verlichtingskoof met dimbare ledverlichting

Volkswagen Transporter Comfort

Koken

Het keukenblok van de Comfort biedt een spoelbak met waterkraan en dompelpomp en een tweepits Dometic gasstel met dubbele afdekplaat van donker glas,fraai verwerkt in een bamboe aanrechtblad. Er is de keuze voor een topload koelvriescombinatie van 40 liter, of een frontload koelvriescombinatie van 39+5 liter, beide van het merk Dometic. Daarnaast heeft het keukenblok een robuuste softclose lade en twee softclose kastjes met fraaie bamboebodems. De Comfort heeft twee USB-laadpunten, is standaard uitgevoerd met een antibacteriële coating en verkrijgbaar in diverse kleuren.

Volkswagen Transporter Comfort

Leven

Opvallend aan de Comfort is de geïntegreerde tafelrail aan de voorzijde van het keukenblok voor het meegeleverde bamboe tafelblad. In een handomdraai een ruime tafel ter beschikking om aan te eten of te werken! Het blad kan tijdens het reizen eenvoudig en veilig worden opgeborgen aan de kopse zijde van het keukenblok.  

Uniek aan het kastgedeelte is de speciale afgesloten ruimte voor een Campinggaz 904 gasfles, met een ontluchting naar buiten toe voor ultieme veiligheid. Ook de 14 liter drinkwatertank en de 5 liter afvalwatertank zitten netjes binnen handbereik weggewerkt in de kast.

De hoge kast aan de achterzijde wordt geleverd met klapdeurtjes. Twee uitneembare bamboe legplanken per kastdeel garanderen voldoende ruimte om je spullen te organiseren.

Volkswagen Transporter Comfort

Slapen onder een sterrenhemel

Slaap onder de sterren met het openritsbare tentdoek boven in de camper. Slaap je liever niet direct onder het hefdak of heb je meer dan twee slaapplaatsen nodig? De slaapoplossing van de Comfort biedt uitkomst. In een handomdraai tover je de achterste zitplaatsen om tot een uitklapbaar bed van 115 x 195 cm. Een comfortabel opvouwbaar matras op maat van ventilerend koudschuim wordt meegeleverd.

Volkswagen Transporter Comfort

Mobiele Werkplek

Omdat flexwerken het nieuwe thuiswerken is, hebben wij een unieke set-up voor een mobiele werkplek in ons assortiment. Compleet met ergonomisch bureau met bamboe tafelblad en in hoogte verstelbare monitortafel met de voorbereidingen voor een geïntegreerde safetylock.

Complete ombouw vanaf
€ 25.000,-
Get in touch
Maak asap een afspraak!
Bedankt
Je inzending is in goede orde ontvangen.
Oops
Er ging iets verkeerd. Probeer het nog een keer alsjeblieft.