TAKE AWAY

TAKE AWAY MODULE

Take Away

Op zoek naar een multifunctionele uitklapbare camperkeuken-module met uitneembaar fornuis waardoor je in een handomdraai kunt koken in de buitenlucht? Dan is onze compacte TAKE AWAY jouw ultieme match.
In slechts een paar minuten koppel je het fornuis los en kook je eenvoudig buiten op de picknicktafel, in het gras of in de achtertuin. Het uitklapbare fornuis heeft een Dometic tweepits gasfornuis en een afgedekte spoelbak met waterkraan. Wanneer het gasstel losgekoppeld is, kan de drager bovendien dienstdoen als uitklapbaar tafeltje.

TAKE AWAY wordt direct achter één van de voorstoelen gemonteerd met behoud van de tweede stoelrij, waardoor er geen passagiersruimte verloren gaat. Twee ingebouwde watertanks van elk vijf liter zorgen voor toe- en afvoer van drink- en afvalwater. Daarnaast is er een opbergruimte met aansluiting voor een Campingaz 904 of 907 gastank.

TAKE AWAY is standaard uitgevoerd met een antibacteriële coating, twee geïntegreerde USB-laadpunten en is verkrijgbaar in de kleuren antraciet en aluminium.

TAKE AWAY kan ook gebruikt worden in combinatie met ons modulaire BACKDOOR systeem, waardoor koken aan de achterzijde van de camper eenvoudig mogelijk wordt.

Specificaties

Past in elke buscamper o.a.:
VW T5/T6
VW California Beach T5 T6
Citroen Vanster
Mercedes V klasse/Viano
Opel Vivaro
Toyota Hiace
Prijs

€ 1.695-

Incl. BTW

Get in touch
Maak asap een afspraak!
Bedankt
Je inzending is in goede orde ontvangen.
Oops
Er ging iets verkeerd. Probeer het nog een keer alsjeblieft.