Slimpy

Slimpy MODULE

Slim design...

Laat je niet misleiden door het formaat van onze kleinste keuken, want de SLIMPY is een krachtpatser. Ondanks zijn beperkte formaat biedt ons instapmodel volwaardige keukenoplossingen: een eenpits kook-spoelcombinatie, een waterkraan met dompelpomp en twee USB-laadpunten. Twee ingebouwde watertanks van elk 5 liter zorgen voor toe- en afvoer van drink- en afvalwater. Daarnaast is er een aansluiting en opbergruimte voor een Campinggaz 904 gasfles.

De SLIMPY past precies tussen de tweede stoelrij van een VW T5 en T6 Multivan en is zowel vóór als achteruit te plaatsen, afhankelijk van de stoelconfiguratie, en eenvoudig los te koppelen voor gebruik in de voortent of buitenlucht. De ASA SLIMPY is standaard uitgevoerd met een bamboe afdekplaat met antibacteriële coating en verkrijgbaar in de kleuren antraciet en aluminium.

3
2
1

Gas

Eenpits opklapbaar kookstel op gas. De Slimpy is een volwaardige keukenoplossing, ondanks zijn formaat.

1

Water

2

Waterkraan met dompelpomp. Twee ingebouwde watertanks van elk 5 liter zorgen voor toe- en afvoer van drink- en afvalwater.

USB

SLIMPY sluit je eenvoudig aan met de 12V sigarettenplug. Voorzien van twee USB-laadpunten. Ook met de SLIMPY kun je binnen handbereik je telefoon opladen.

3

Specificaties

Ontworpen voor:
VW Multivan T5 / T6 
VW California Beach T5 / T6

Afmetingen:
Hoogte 610 mm
Breedte 240 mm
Diepte 500 mm

Inclusief:
Bevestigingsplaat
Jerrycan 5 liter 2 stuks
Gasslang met drukregelaar Montage brackets MultirailPrijs

€ 1.299,-

Incl. BTW

Get in touch
Maak asap een afspraak!
Bedankt
Je inzending is in goede orde ontvangen.
Oops
Er ging iets verkeerd. Probeer het nog een keer alsjeblieft.