Volkswagen Transporter Inside Out

Camper

Volkswagen Transporter Inside Out

Onze interieuroptie Inside Out heeft drie spraakmakende features: een uniek keukenblok dat zowel binnen in de camper als buiten staand onder de achterklep te gebruiken is, een leefruimte met opvallend veel opbergruimte en twee comfortabele bedbanken die los van elkaar te gebruiken zijn en die je in een handomdraai omvormt naar een royaal bed van maar liefst 150 cm breed

Volkswagen Transporter Inside Out

Koken

De keuken is zo ontworpen dat je zowel binnen in de camper als buiten staand onder de achterklep kunt koken, met opvallend veel werkruimte aan de achterzijde door een uitklapbaar werkblad. 

Het keukenblok heeft een afdekbare spoelbak met waterkraan en dompelpomp en een tweepits gasstel fraai verwerkt in een bamboe aanrechtblad. De middelste lade en kastje van het keukenblok zijn aan twee kanten toegankelijk, standaard uitgevoerd met een antibacteriële coating en verkrijgbaar in jouw gewenste kleur. De 14 liter drinkwatertank en de 14 liter afvalwatertank zitten netjes binnen handbereik weggewerkt in de kast. Deze set-up wordt geleverd met een ingebouwde toploadkoelkast van 40 liter. 

Opvallend aan deze keukenmodule is de geïntegreerde tafelrail aan de binnenzijde van het keukenblok voor het meegeleverde en uitklapbare bamboe tafelblad. In een handomdraai heb je een ruimte tafel ter beschikking om aan te eten of te werken!

Volkswagen Transporter Inside Out

Leven

De bergruimte onder de bedbanken is bereikbaar via zowel de voorzijde als de bovenzijde en biedt een zee aan mogelijkheden om spullen op te bergen. Bijvoorbeeld een Portapottitoilet, of een buitentafel en klapstoelen. Om gebruik te maken van de volledige lengte van de laadvloer kun je bovendien de middelste kastdeurtjes verwijderen zodat je ook grotere spullen heel eenvoudig mee kunt nemen. 

De rugleuning van de bedbanken heeft een geïntegreerde ruimte voor het opbergen van bijvoorbeeld de hoofdkussens of een slaapzak en tot slot is in het zitmeubel ook een speciale afgesloten ruimte gecreëerd voor een Campinggaz 904 gastank, met een ontluchting naar buiten toe voor ultieme veiligheid. 

Volkswagen Transporter Inside Out

Slapen

Naast twee aan het zicht onttrokken slaapplekken in het hefdak, kan het leefgedeelte van de Inside Out eenvoudig worden omgevormd tot een royaal bed van maar liefst 150 cm breed met een comfortabel matras van 10cm koudschuimen een geïntegreerde toplaag van 3 cm traagschuim.

Overdag heb je geen last van rondslingerende matrasdelen omdat ze dienstdoen als zitbank kussens. Handig!

Volkswagen Transporter Inside Out

Extra opties

Verlichting

Onze Inside Out set-up wordt standaard geleverd met vier dimbare ledspots, twee USB-laadpunten en twee geïntegreerde 220 volt stopcontacten te gebruiken met een optionele omvormer of walstroomaansluiting. 

Zitplaatsen met gordel

Deze interieurconfiguratie heeft maar liefst 3 zitplaatsen met gordel voorin.

Extra opties

  • een extra gasaansluiting voor bijvoorbeeld een gasbbq.
  • een extra aansluiting voor een handdouche 
Complete ombouw vanaf
€ 25.000,-
Get in touch
Maak asap een afspraak!
Bedankt
Je inzending is in goede orde ontvangen.
Oops
Er ging iets verkeerd. Probeer het nog een keer alsjeblieft.