Camperbouw

De reis begint hier

01
Aanschaf van een Volkswagen bus

De reis begint met de aanschaf van een Volkswagen bus. Dit kan via ons, of je kunt er zelf een aanleveren. Vervolgens worden er in overleg keuzes gemaakt met betrekking tot de inbouw.

02
Interieurconfiguraties

Wij bieden twee interieurconfiguraties aan: de Comfort en de Inside Out. Beide ontwerpen zijn uniek in hun soort en hebben ieder hun eigen specifieke features. In overleg kijken we welke optie het best aansluit bij jouw wensen. Je kiest zelf de kleur van de keuken. Kijk bij onze voorbeeld campers voor meer informatie.

03
Hefdak-opties

Je hebt de keuze uit twee verschillende merken premium kwaliteit hefdaken van de merken Reimo en Camproof en bieden de keus uit een standaard tentdoek of een panorama tentdoek.

Standaard wordt een hefdak geleverd met een bedbodem van gestoffeerd multiplex. Wilt u extra comfort dan kiest u voor een bedbodem met schotelveren. Beide hefdaken zijn goedgekeurd door de RDW en hebben typegoedkeuring voor alle VW transporter varianten T5 en T6.

04
Isolatie en stoffering

Wij isoleren de bus om (rij)geluid te dempen en temperatuur te reguleren. De carrosserie wordt bekleed met hoge kwaliteit geluiddempend stretchvilt dat verkrijgbaar is in de kleuren zwart, beige, licht- of donkergrijs. Op maat gemaakte wasbare gordijnen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.

05
Vloeropties

Een campervloer kan enorm bijdragen aan de gewenste uitstraling van je camper, en er is veel mogelijk! Kies je bijvoorbeeld voor vinyl met betonlook, houtuitstraling of liever voor pvc-tegels met Portugees mozaïek? Al onze vloeren worden computergestuurd op maat gemaakt en zijn goed schoon te houden door hun naadloze legging.

06
Elektra

De manier waarop je de camper gaat gebruiken bepaalt welke elektra opties het meest voor de hand liggen. Ben je van plan de camper als mobiele werkplek te gebruiken? Wil je een waterkoker aan kunnen sluiten of langere tijd off-grid kunnen reizen, of sta je voornamelijk op campingterreinen met een vaste aansluiting? Wij maken een elektraplan op basis van jouw behoeften.

Wij bieden standaard een basis elektra pakket aan dat bestaat uit een huishoudaccu, dynamolader, acculader en walstroomaansluiting. Optioneel kan gekozen worden voor een 220V-omvormer of zonnepanelen of een lithiumaccu voor meer capaciteit.

07
Extra opties

Standkachel

Wij kunnen een op Diesel draaiende standkachel inbouwen onder het voertuig waarmee u ruimte in de camper bespaart.

Extra water, stroom en gasaansluitingen

Buiten douchen? Gasbarbeque aansluiten of een luchtbed opblazen? Wij maken extra aansluitingen aan de achterzijde van de camper.

Luifel, fietsenrek, dakdragers, floodlights?

Wij leveren en monteren alle producten van Fiamma en Reimo

08
Prijsindicatie complete ombouw
€ 25.000 - € 35.000

Inclusief btw, exclusief aanschaf voertuig.
Inclusief RDW keuring

01
Aanschaf van een Volkswagen bus

De reis begint met de aanschaf van een Volkswagen bus. Dit kan via ons, of je kunt er zelf een aanleveren. Vervolgens worden er in overleg keuzes gemaakt met betrekking tot de inbouw.

Eerste echo

Ben je nieuwsgierig naar wat er in je buik gebeurt en wil je niet wachten op de termijnecho, dan kan je bij ons een echo krijgen bij 8 weken.

Deze echo krijg je kado van ons als er geen medische reden is voor de echo. Bij de 8 weken echo kijken we naar het hartje van de baby, die kan je nu duidelijk zien kloppen. Ook wordt er duidelijk of er sprake is van 1 kindje of dat het een meerling is. Meestal lukt het om de echo via de buik te maken. Soms is het nodig om de echo vaginaal te maken. De echo kan op z'n vroegst verricht worden bij 6 weken, maar is dan nog niet zo betrouwbaar en duidelijk, om die reden heeft het de voorkeur te wachten tot week 8 met de eerste echo.

Wij hebben ook een speciaal en gratis hartjesspreekuur; maak je je zorgen of het goed gaat met de baby? Kom dan voor een korte echo om het hartje van de baby te zien!

Lees verder
7 - 8
weken
6
weken
De nacontrole

Dit is de laatste afspraak op de praktijk.

We zien je graag nog een laatste keer om te horen hoe het met jullie gaat. We controleren je fysieke herstel en horen graag hoe je onze zorgverlening hebt ervaren.

Lees verder
Who we are

Ontworpen én handgemaakt in Nederland

Team ASA reisde duizenden kilometers per camper door uiteenlopende landschappen en die ervaring zie je terug in al onze campermeubels. Alle ontwerpen zijn user-centered: de campergebruiker staat centraal en daarbij putten wij ook uit eigen beleving. En dat proces is continu. We blijven op zoek naar multifunctionele oplossingen waarbij we gretig gebruikmaken van de laatste ontwikkelingen op het gebied van materiaal en productie, zoals bijvoorbeeld 3D-printen of state-of-the-art- CNC frezen. Kwaliteit, veiligheid, gebruiksgemak en duurzaamheid staan daarbij voorop, zonder concessies aan comfort of uitstraling.

Heb je een goed idee, een maatwerkvraag of gewoon interesse om eens lang te komen in onze werkplaats? Je bent van harte welkom!

Get in touch
Maak asap een afspraak!
Bedankt
Je inzending is in goede orde ontvangen.
Oops
Er ging iets verkeerd. Probeer het nog een keer alsjeblieft.